TILBUD TIL DEG SOM ER UNGDOM/UNG VOKSEN

Ungdomstiden og veien mot voksenlivet er en viktig og sterk prosess. Mange ulike forandringer skjer og det kan være vanskelig å ta valg og vite hvor en er på vei og hvordan en skal løse ulike situasjoner. 

Vil du lære mer om hvordan du kan få en sunn selvfølelse, tro på deg selv og mot til å leve mer utifra dine verdier og egenskaper? Vil du finne ut hvordan du kan få mer klarhet og ro innvendig og forstå deg selv og andre bedre? 

Tanker og følelser er noe vi ofte må lære og få styr på. Det kan fort bli at tankene styrer oss i en retning som ikke er bra. Følelser kan virke overveldende og ta masse av vår energi. Men det går an å finne en god relasjon til dette indre livet - det finnes en harmoni i det som kan synes kaotisk!

Hos meg jobber vi med dette, med metoder og nøkler som låser oss opp så vi kan være oss selv, fullt og helt - og gi livet mening og innhold som bygger oss opp. 

 

Er du interessert i mer info eller å booke time så kontakter du meg via knappen under. Du kan også sende meg sms: 408 57 439

*Jeg har taushetsplikt og alt du deler vil være fortrolig oss i mellom. Ikke send sensitiv informasjon på mail og sms, det tar vi heller på telefon eller når vi møtes. 

Trykk på linken:

  • Facebook
  • Instagram

Personvern

 

LivsAkademiet© 2019

Besøksadresse: Bærumsveien 207, 2.etg. Bekkestua.

kontakt@livsakademiet.no